پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید،

اجبار شركت های كوچك به دانش بنیان شدن، دور باطل برای شركت ها است

اجبار شركت های كوچك به دانش بنیان شدن، دور باطل برای شركت ها است

به گزارش فوری خرید مدیر مركز رشد واحدهای فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشكی مشهد با تاكید بر آنكه با اجبار شركت های كوچك به دانش بنیان شدن آنها را در دور باطل قرار می دهیم، اظهار داشت: اخیراً دولت قدم مثبتی در این راستا برداشته و قرار شده تا دولت ۸۰ درصد امتیازات شركت های دانش بنیان را به شركت های نوآور بدهد كه این اقدام مثبتی است؛ اما كافی نیست.


هادی منوری در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینكه قطعی اینترنت در ایام آخر آبان ماه سبب كند شدن بازاریابی، فروش و عرضه محصولات شركت ها شده است، اظهار داشت: با دو نوع شركت مواجه هستیم؛ یك شركت های بزرگ هستند كه قدرت دانش بنیان شدن دارند و از ارتباطات قوی، نیرو، دانش و پول كافی در این راستا برخوردار می باشند.
وی با اشاره به اینكه "دانش بنیان شدن" هم اكنون به یك سد برای شركت ها تبدیل گشته است، اظهار نمود: شاهد می باشیم كه گاهی اوقات وزارت بهداشت مجوز تولید محصول را در ازای دانش بنیان شدن شركت ها به آنها می دهد. به اعتقاد من این اندازه زوم كردن روی یك مبحث سبب می شود هدف دانش بنیان شدن را فراموش نماییم و بیشتر به امكانات دانش بنیان ها توجه داشته باشیم.
مدیر مركز رشد واحدهای فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشكی مشهد، خاطرنشان كرد: هدف دولت از اینكه امتیازاتی به دانش بنیان ها داد، این بود كه تولیدات آنها افزایش پیدا كند؛ نه اینكه شركت های صوری دانش بنیان زیاد شوند.
منوری اظهار نمود: برای بزرگ شدن باید از نقطه كوچك آغاز كرد. در مراكز رشد شركت هایی وجود دارند كه با یك ایده به مركز آمده اند و باید فرصت بزرگ شدن پیدا كنند. این در شرایطی است كه ما این شركت ها را در یك دور باطل قرار داده ایم و آن هم اینكه اگر امكانات بخواهند، باید دانش بنیان شوند و با این كار عملاً شركت های كوچك، كوچك و ضعیف باقی می مانند و شركت های بزرگ دانش بنیان می شوند، امكانات و تسهیلات دریافت می كنند و در پارك های علم و فناوری مستقر می شوند.
وی با تاكید بر آن كه باید امكاناتی برای شركت های نوبنیاد و كوچك در نظر بگیریم و نباید آنها را برای دریافت امكانات ملزم به دانش بنیانی نماییم، اظهار داشت: اخیراً دولت قدم مثبتی در این راستا برداشته و قرار شده تا دولت ۸۰ درصد امتیازات شركت های دانش بنیان را به شركت های نوآور بدهد كه این اقدام مثبتی است؛ اما كافی نیست.
مدیر مركز رشد واحدهای فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشكی مشهد در پاسخ به اینكه چه اقداماتی برای پشتیبانی از شركت های كوچك و متوسط انجام شده است، اظهار داشت: تلاش می نماییم به شركت ها تسهیلات بدهیم، مكان استقرار و آزمایشگاه در اختیار آنها قرار دهیم و در گرفتن مجوزها به آنها كمك نماییم. همینطور به شركت ها كمك می نماییم بازار را شناسایی كنند و وارد بازار شوند. در واقع به آنها كمك می نماییم كه از ایده به طرف تولید محصول حركت كنند.
منوری در ادامه با اشاره به اینكه بعنوان مركز رشد دارویی چندان با مبحث اجبار به دریافت استاندارد بین المللی CE مواجه نیستیم، افزود: قاعدتاً باید بی خطر بودن آنچه با سلامت مردم ارتباط دارد، اثبات شود. حرف ما این است كه دریافت این استانداردها تسهیل شود و با قطع شدن آنها موافق نیستیم.
وی در پاسخ به اینكه اجبار دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی در خرید محصولات شركت ها رعایت می شود یا خیر، اظهار داشت: این مورد در حد شعار و بخش نامه خوب است. این در شرایطی است كه رده های پایین تر این اجبار را اجرا نمی كنند.




منبع:

1398/10/01
10:59:05
5.0 / 5
5750
تگهای خبر: بازار , بازاریابی , خرید , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
فوری خرید