رئیس سازمان خصوصی سازی:
زمان فتح الله زاده 118 میلیارد تومان برای بدهی استراماچونی دادیم
به گزارش فوری خرید، رئیس سازمان خصوصی سازی ادعا نمود بابت پرداخت بدهی باشگاه استقلال به آندره آ استراماچونی و دیگر بازیکنان و مربیان خارجی ۱۱۸ میلیارد تومان به این باشگاه پرداخت شده است.
به گزارش فوری خرید به نقل از مهر، حسین قربان زاده در یک بخش خبری ضمن اشاره به استعفای مدیرعامل باشگاه استقلال عنوان کرد: در متن نامه آقای فتح الله زاده نیامده که سازمان خصوصی سازی قصور داشته است یا تقصیر سازمان خصوصی سازی بوده که البته این مورد کاملاً روشن است. سازمان خصوصی سازی در هر واگذاری، مدلی را انتخاب می کند و بر مبنای آن مدل به نسبت شرکت، برای آن شرکت کاری انجام می دهد. هر شرکت در حوزه واگذاری، یک متولی دارد که دستگاه ذیربط است.
رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: متولی شرکتهای فرهنگی - ورزشی، وزارت ورزش و جوانان است. انتخاب هیئت مدیره و مدیرعامل هم بر عهده وزارت ورزش است. کاری که وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان خصوصی سازی انجام داده اند اینست که با مدلی که انتخاب کردند، ۳۰۰ میلیارد تومان هر باشگاه که بخشی از آن وام و بخشی منبع باشگاه است را در اختیار آنها قرار داده اند. در عین حال قرار بوده است که معاون وزیر ورزش، مدیرعامل هر باشگاه و من بعنوان سه عضو کمیته مصارف (کمیته مشورتی که به نحوه مصرف کمک می کند)، مجوز مصارف باشگاه ها را صادر نماییم.
قربان زاده همینطور تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس مجوز گرفت، ولی باشگاه استقلال متأسفانه این کار را انجام نداده است. در این بین دو بار بحث بدهی استراماچونی مطرح گردیده است که یک مرتبه در دوره آقای آجورلو بوده که قرار بود از همان مبلغ تأمین شود. یک مرتبه هم در زمان آقای فتح الله زاده حدود ۱۱۸ میلیارد تومان برای بدهی های خارجی همچون استراماچونی پرداخت شده که همان پشتوانه وام شان بود که به جای آن، زمینی را در بانک شهر، وثیقه کردند. از آن ۱۱۸ میلیارد تومان، ۹۳ میلیارد تومان به صورت مستقیم به حساب باشگاه واریز شده است. باشگاه، هزینه های دیگری هم داشته، ولی متأسفانه کماکان، بدهی استراماچونی را پرداخت نکردند و این اتفاقات افتاده است.
رئیس سازمان خصوصی سازی اضافه کرد: کاری که در یک سال گذشته صورت گرفته، اینست که درآمدی جدید به باشگاه ها اضافه شده که وظیفه آن شرکت (باشگاه استقلال یا پرسپولیس)، دستگاه ذیربط و ما نظارت بر این مورد بوده است. ما هم بنا بر اعلام مدیرعامل برای نیاز و مصارف، آنرا به تأیید می رسانیم. در مورد باشگاه پرسپولیس، موارد به امضای مدیرعامل و معاون وزیر ورزش رسیده ولی مدیران باشگاه استقلال رأسا تصمیم گرفتند و ما بلافاصله پس از اطلاع از مبحث بعنوان کتمان وقایع مالی به دادگاه عمومی و دادستان کل، شکایت کردیم. منتظر هستیم تا دادستان کل، مبحث را به دادستان تهران ارجاع دهد تا مورد رسیدگی قضایی قرار گیرد.
وی در ادامه اضافه کرد: آنها می توانستند پول را بردارند و کمیته مذکور، مشورتی است ولی هر شرکتی، مدیرعامل و دسته چک دارد که قابلیت هزینه کرد دارد. آنها قرار بود با مشورت کمیته مصارف، هزینه کنند. استقلال این کار را انجام نداد یعنی تا زمان رفتن مدیرعامل سابق به اطلاع سازمان خصوصی سازی نرساندند که چه مواردی را هزینه کردند. این اتفاق پس از رفتن مدیرعامل آشکار شد.
قربان زاده خاطرنشان کرد: هر کسی همچون سهام داران می توانند شکایت کنند، همانطور که ما شکایت کردیم و محکم پای این شکایت هستیم. وقایع مالی، کتمان شده است و حتما باید در دادگاه مورد بازخواست قرار بگیرد.
رئیس سازمان خصوصی سازی در مورد این که فتح الله زاده، چک های خودش را در ابتدا از استقلال وصول کرده است، اظهار داشت: آقای فتح الله زاده هم به این مورد اذعان داشته که این کار را انجام داده است، ولی بدهی بوده که با مبلغ روز، تعدیل شده است. چیزی که معاونان باشگاه منتقل کرده اند، این بوده که آقای فتح الله زاده رقم شش میلیارد تومان را با مصوبه هیئت مدیره به پنج میلیارد تومان، تعدیل و دریافت کرده است. اصل چک ها خیلی کمتر از این بوده، ولی ادعای فتح الله زاده این بوده که طلب داشته است. آقای احمدی معاون مالی باشگاه در دوره مدیریت سابق در مورد چک های آقای فتح الله زاده به صراحت اعلام نمود که به سراغ کسانی که چک دست شان بوده است مثل حنیف عمران زاده و مجیدی رفتیم و آنها محضری امضا داده اند که دیگر طلبی ندارند. ایشان همچنان معاون مالی باشگاه است، ولی این که چه اتفاقی افتاده که چک هایی که گفته می شد پاس شده، هم اکنون نقد شده است باید به ما هم توضیح داده شود. جلسه ای با آقای فتح الله زاده داشتیم که توضیحاتی هم داد، ولی به نظرم باز هم توضیحات کامل تر دارد.
وی تاکید کرد: سازمان خصوصی سازی با شرکت هایی که زیان ده هستند، چنین مشکلاتی دارد. ما ۴۰۰ شرکت در فهرست واگذاری داریم که مدیرعامل و هیئت مدیره آن توسط من تعیین نمی شوند.
قربان زاده در مورد این که اولیایی معتقد بود سازمان خصوصی سازی می توانست به استقلال کمک نماید، خاطرنشان کرد: شرکت هایی مثل استقلال و پرسپولیس، بورسی شده و حدود ۵۰۰ میلیارد تومان به آنها کمک شده است. برخی دوستان فکر می کنند که امام زاده است و شفا می دهد و هر زمان که اراده کنند، پول دریافت خواهند کرد. باشگاه استقلال، تمام پول منابع، وام و پشتوانه خویش را مصرف کرده است و مدیران باید پاسخگو باشند.
منبع: forikharid.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب