نایب رئیس كانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی:
دریافت تسهیلات از بانك كشاورزی به نتیجه نرسید
به گزارش فوری خرید نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی اظهار داشت: کلیه حساب های سامانه بازارگاه در بانک کشاورزی است. با وزارت جهاد کشاورزی مکاتباتی انجام دادیم که سرمایه در گردش مرغداران در این بانک به گونه ای تعریف شود که به واحدهای مرغداری تسهیلاتی اعطا شود تا این واحدها بتوانند بدون هیچ مشکلی و به صورت مستقیم جوجه و نهاده های مورد نیازشان را تأمین کنند. اما پس از گذشت ۴ ماه هنوز هیچ نتیجه ای حاصل نشده است.
حبیب اسدالله نژاد در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه سیاست گذاری تولید مرغ در اردیبهشت ماه حدود ۱۲۰ میلیون قطعه است در حالیکه پیشبینی می شود کل تولیدات در اردیبهشت ماه به عددی حدود ۱۱۰ میلیون قطعه برسد، اظهار نمود: در واقع ۶ماه پیش که مسؤلان متوجه شدند امکان دارد در سال ۱۴۰۰ با کمبود تولید مواجه شویم باید تدابیری برای آن اتخاذ می کردند تا از آن طرف واحدهای مرغ مادر هم مجبور نشوند تا ۷۶ هفتگی جوجه هایی را وارد بازار کنند که توجیه اقتصادی و بازدهی مطلوب نداشته باشد.
وی به وضعیت خرید و فروش جوجه یکروزه اشاره نمود و اظهار داشت: واحدهای مرغ مادر بیشتر تمایل دارند با واسطه ها و دلالان کار کنند. از طرفی دلالان به خریداران جوجه فاکتور نمی دهند یا اگر فاکتور بدهند عدد دیگری در آن درج می کنند که اعتباری ندارد.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در تایید صحبت های بعضی از فعالان صنعت طیور که گفته بودند مرغداران نقدینگی ندارند و همین مساله آنها را به سمت دلالان سوق می دهد، اظهار داشت: جوجه، نهاده و سایر اقلام مورد نیاز برای پرورش مرغ بایستی به صورت نقدی خریداری شود. از طرفی هزینه های تولید هم چندین برابر شده است و شرایط تولید در چندین سال گذشته بگونه ای نبوده که مرغداران بتوانند سرمایه ای جمع کنند. بانک ها هم در عرضه تسهیلات سخت گیری های خاص خودشان را دارند.
وی خاطرنشان کرد: کلیه حساب های سامانه بازارگاه در بانک کشاورزی است. با وزارت جهاد کشاورزی مکاتباتی انجام دادیم که سرمایه در گردش مرغداران در این بانک بگونه ای تعریف شود که به واحدهای مرغداری تسهیلاتی اعطا شود تا این واحدها بتوانند بدون هیچ مشکلی و به صورت مستقیم جوجه و نهاده های مورد نیازشان را تأمین کنند.
اسدالله نژاد در انتها اظهار داشت: حدود ۴ماه است که درخواست خویش را در این خصوص به وزارت جهاد کشاورزی فرستادیم و با وجود اینکه قول پیگیری به ما داده اند، اما هنوز هیچ نتیجه ای حاصل نشده است.
منبع: forikharid.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب