رئیس سازمان بازرسی كل كشور خبر داد
معرفی دو مدیر متخلف به سبب عرضه خارج بورس محصولات فولادی
فوری خرید: رئیس سازمان بازرسی كل كشور از معرفی 2 مدیر متخلف به سبب عرضه خارج بورس محصولات فولادی، به هیأت رسیدگی به تخلفات اداری ریاست جمهوری آگاهی داد.
به گزارش فوری خرید به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، به ارائه گزارشی از پیگیری های این سازمان برای حل مشکلات مربوط به واردات نهاده های دامی پرداخت و اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته سازمان بازرسی، ارز مورد نیاز برای ۳۵۰ هزار تُن نهاده دامی از طرف بانک مرکزی تخصیص یافته و نسبت به ترخیص ۴ کشتی به ظرفیت ۱۵۰ هزار تُن نهاده دامی نیز اقدام شده است.
وی همین طور درباب تخصیص ارز برای واردات ۳۵ هزار تُن نهاده های دامی از روسیه که از اردیبهشت ماه در انتظار تامین ارز مورد نیاز بوده نیز توضیح داد که بانک مرکزی در ایام آینده مبادرت به تامین و تخصیص ارز خواهدنمود.
نظارت سازمان بازرسی کل کشور بر قیمت گذاری مرغ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در همین راستا اعلام نمود که مقرر است عصر امروز جلسه ای نیز برای نظارت بر نحوه توزیع نهاده های دامی و نحوه قیمت گذاری مرغ و جوجه یک روزه اجرا شود.
معرفی ۲ مدیر متخلف به خاطر عرضه خارج بورس محصولات فولادی
وی همین طور گزارشی از پیگیری های این سازمان جهت بررسی وضعیت بازار فولاد ارائه کرد و اظهار داشت: در ۶ ماهه ابتدای سال ۹۸، بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن محصولات شرکت های فولادی در خارج از شبکه بورس کالا عرضه شده که در این راستا ۲ نفر از مسئولان سازمان پشتیبانی از مصرف کنندگان به سبب ترک فعل به هیأت رسیدگی به تخلفات اداری ریاست جمهوری عرضه شدند.
تشکیل ۶۴۰ پرونده در تعزیرات و کاهش ۲ هزار تومانی هر کیلو فولاد
وی اضافه کرد: ۶۴۰ پرونده تعزیراتی به ارزش ۳۹ هزار میلیارد تومان در سال ۹۹ بابت تخلفات شرکت ها در عرضه محصولات فولادی به سازمان تعزیرات ارسال شده که بنا بر گزارش وزارت صمت و شرکت های تولیدکننده، در نتیجه این اقدامات تابحال قیمت هر کیلو فولاد به میزان ۲ هزار تومان در بازار کاهش داشته که این روند هنوز مطلوب ما نیست و پیگیری ها را برای عرضه همه محصولات در بورس کالا ادامه خواهیم داد.
رئیس قوه قضاییه در واکنش به این گزارش گفت: من نیز گزارش مربوط به وضعیت بازار فولاد را در رسانه ملّی دیدم که بسیار تأسف برانگیز بود. سازمان بازرسی مطابق قانون اختیار دارد که اگر در نتیجه تحقیقات متقن خود به ادله ای برای فساد رسید، اقدام قانونی لازم را انجام دهد و آنرا به اطلاع مردم برساند.
رئیسی اشاره کرد: برای مردم این سؤال پیش می آید که تولیدات دستگاه هایی که تولیدکننده هستند به کجا می رود که مجبورند آنرا از بازار سیاه تهیه کنند؟ یک خبرنگار از روی حس مسئولیت خود این مسائل را پیگیری می کند و به نتیجه هم می رسد، اما سازمان بازرسی باید برمبنای وظیفه قانونی خود با این مسائل برخورد کند.
منبع: فوری خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب